Andersen Ploug

Stresscoaching og udvikling skræddersyet til virksomheder og deres medarbejdere
Hør om dine muligheder

Ideen bag

I mødet med medarbejderne bruger vi vores erhvervserfaring, både som ansatte i større organisationer og som selvstændigt erhvervsdrivende igennem mange år. Derudover har vi hver især en stor erfaring i at coache og behandle stressede, vi har begge afholdt mere end 1000 samtaler.

Lotte Ploug

Lotte tror på, at vi som mennesker er i stand til at finde vores ressourcer, glæde og overskud ved at blive mødt og set, som dem vi er. Hun har altid interesseret sig for den dynamik, kemi og kommunikation, der opstår i relationen mellem mennesker.

“Jeg hjælper dine medarbejdere med at finde og udnytte deres ressourcer til at håndtere deres livssituation og til at opnå den forandring de ønsker”.

Lotte er certificeret ID Life coach hos ID Academy ved Ole Vadum Dahl, certificeret strescoach hos Bjarne Toftegaard, har metakognitiv stresscoach uddannelse fra Neokognitivt institut. Derudover har hun en uddannelse som tankefeltterapeut fra Heilesen og Mygind.

Dorthe Andersen

Dorthe brænder for kommunikation med og mellem mennesker og har med sin baggrund som coach nogle rigtig gode redskaber og erfaringer med, hvordan man kan finde og udvikle menneskers fulde potentiale. 

“Jeg har i mange år arbejdet med både intern og ekstern kommunikation, og har herigennem stor erfaring med at arbejde tæt sammen med medarbejdere, ledelse og direktion omkring udvikling af medarbejdere.” ​

Dorthe er certificeret business coach hos Manning Inspire, certificeret stresscoach hos Bjarne Toftegaard, har grundmodul i metakognitiv terapi og er pt. i gang med en 4-årig neokognitiv uddannelse – med hovedvægt på metakognitiv terapi. Derudover er hun certificeret i at foretage personprofil-analyser (PPA) og følelsesmæssig intelligens analyse (TEIQue) fra Thomas International.

Kontakt

Lotte Ploug – (+45)23748601
lp@andersenploug.dk 

Dorthe Andersen – (+45)41398960
da@andersenploug.dk

Adresser

Marstalsgade 25, st. th. 2300 København Ø

Pallesvej 55
4750 Lundby

Søndergade 2B
4900 Nakskov

CVR nr:

40547622

Kontakt

Lotte Ploug – (+45)23748601
lp@andersenploug.dk

Dorthe Andersen – (+45)41398960
da@andersenploug.dk

Adresse

Marstalsgade 25, st. th. 2100 København Ø

Vores Vision

Andersen Plougs vision er at møde den enkelte medarbejder lige hvor de er og give virkningsfulde værktøjer. Vi behandler stress og gør et evt. sygdomsforløb kortere eller undgår at medarbejderen bliver sygemeldt.